Indretningstips

Hos Bedre Bad Haderslev er du sikret den personlige løsning til dit badeværelse, hvor det er dine individuelle behov og ønsker, som er tilgodeset.

Der findes dog alligevel en række helt generelle tips og råd, som er værd at tage med i betragtningen, når du skal vælge indretning og udformning af dit badeværelse. Her er nogle af de vigtigste:

  • Indret badeværelset i zoner efter funktion. Dette vil hjælpe til at flere familiemedlemmer kan være på badeværelset uden at gå i vejen for hinanden.
  • Væghængte møbler, toilet og toiletspand får rummet til at syne større, samt dette vil gøre rengøringen lettere.
  • Tænk over hvilken farve fliser du vælger. Lyse fliser åbner rummet, mens et mørkt gulv skaber kontraster og dybde.
  • Udnyt pladsen kreativt. Er der for eksempel højt til loftet, kan pladsen udnyttes med smalle hylder i glas eller stål, ligesom nicher og kroge kan udnyttes med hjørnehylder.
  • Undgå at gemme ting af vejen, men brug i stedet bløde badehåndklæder og flotte flakoner som en del af indretningen. Håndklæder i pangfarver frisker op, mens naturfarver giver en rolig og afslappet atmosfære.
  • En håndklædetørrer er et hit på det lille badeværelse, hvor den på én gang sørger for en lun temperatur, ophæng til håndklæderne og dejlig varme badehåndklæder til hele familien.

Hos Slagtergades Installationsforretning Bedre Bad hjælper vi dig gerne med at gøre din drøm om et nyt badeværelse til virkelighed. Har du spørgsmål eller brug for vores hjælp, så er du altid velkommen til at ringe til os på 74524848 eller skrive en mail på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.