Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Michael Jessen
Aut. VVS-installatør – Bedre Bad partner
Michael Jessen - Indehaver - Bedre Bad Bedre Energi Partner - Slagtergades installationsforretning

Energirådgivning til private og erhverv i Haderslev

Rådgivning til optimering af el installationer

Selvom du måske allerede har fokus på at spare på energiforbruget, så kan der være store besparelser at hente ved energioptimering af el-installationer på ejendommen. Vores erfaring og viden gør, at vi kan hjælpe dig med at optimere dit energiforbrug yderligere og dermed skabe en endnu større besparelse på el-regningen.

En gammel el-installation kan sætte din bolig eller din virksomheds elmåler på unødigt overarbejde. Det samme kan et forkert indstillet ventilationsanlæg og udsugningsanlæg. Søg derfor rådgivning ved Slagtergades Installationsforretning i Haderslev – også kendt som Bedre Bad – Bedre Energi Haderslev, så du kan få energioptimeret dine el-installationer og potentielt spare en masse penge på dine installationer årligt.

Bedre Bad - Bedre Energi - elektriker

Rådgivning om og dimensionering af el-installationer

Vi har mange års erfaring med rådgivning om, og dimensionering af installationer til industrivirksomheder. Vi sørger for projektering, planlægning, installation og efterfølgende service. Vi udfører alt inden for dimensionering. Eksempelvis:

 • Dimensionering af stikledning efter IEC-regler og DK-regler.
 • Dimensionering af relevante hovedledninger.
 • Dimensionering af relevante gruppeledninger.
 • Dimensionering af stik-, hoved- og gruppeledning

Vi løser alle typer og størrelser af opgaver for både private virksomheder, offentlige virksomheder og landbrug.

Vi rådgiver både private boligejere og erhverv

Vi udfører både energioptimering for boligejere, private virksomheder, offentlige virksomheder samt landbrug. Fælles for dem alle er, at vi hver gang tager hensyn til den enkelte kunde. Dermed får du altid en løsning, der er tilpasset dig. Og hvis dette ikke var godt nok, så er vores rådgivning omkring energi gratis og den kommer med oveni hatten.

Vi er med hele vejen fra rådgivning over planlægning til udførsel af energioptimeringen og til eventuel efterfølgende service. Det er vi fordi, at vi vil give dig den mest holdbare, økonomiske og energirigtige løsning. Energirådgivning er ikke raketvidenskab, men man skal vide hvad man kigger efter, og det ved vi.

Her er nogle af de steder, hvor du kan spare penge ved at optimere installationerne eller udskifte dem til nye:

 • LED-belysning.
 • Installation af slut-alt-funktion.
 • Installation af spændingsregulering.
 • Installation af softstartere og frekvensomformere.
 • Installation af bevægelsesmeldere.

Dette er bare nogle af de mange steder, hvor du med hjælp fra os kan energioptimere din bolig eller virksomhed og dermed opnå besparelser på energiforbruget.

Ring til os og hør mere om, hvordan du kan energioptimere din bolig eller din virksomhed på telefon tlf. 74 52 48 48 eller skriv en mail til os på mail@siaps.dk, så finder vi sammen en løsning, der passer til dine behov.

Bedre Bad - Bedre Energi - elektriker

Vi klarer enhver opgave inden for el-service

Hos Slagtergades Installationsforretning udfører vi også opgaver inden for:

Nyt køkken

Rådgivning der gør energioptimering overskueligt

Det kan for de fleste være uoverskueligt, at danne sig det fulde overblik over samtlige muligheder, lovgivning, produkter og materialer, som findes på markedet i dag. Vi hjælper med at skabe overblikket gennem energirådgivning. Med vores mange års erfaring i ryggen og kompetente medarbejdere er du garanteret en lokal energiekspert, som ved hvad han taler om. Hos Slagtergades Installationsforretning i Haderslev ser vi muligheder fremfor begrænsninger. Vi går langt for vores kunder, ellers er vi ikke tilfredse med os selv.

Har du, ligesom mange andre husejere, mistanke om for højt energiforbrug? Hos Bedre Energi Haderslev tilbyder vi en energimæssig gennemgang af ejendomme fra A til Z. Efter besøget får du fremlagt en rapport, der viser den energimæssige tilstand af boligen eller erhvervslokalerne. En energiscreening gør dig klogere på boligens energimæssige tilstand og vil også fungere som et springbræt til at finde en løsning på problemet. Da du nu kender boligen ud og ind, er det nemt at udregne hvor du kan skabe størst besparelse sammenlignet med din investering i energioptimering.

Kontakt os allerede i dag, og få del af de mange fordele ved energioptimering gennem kyndig energirådgivning. Vi står klar til at besvare dine eventuelle spørgsmål.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 74 52 48 48
mail@siaps.dk

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

  Navn

  Email

  Telefon