Bedre Bad - Bedre Energi - Vola vandhane og bruser i messing

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Michael Jessen
Aut. VVS-installatør – Bedre Bad partner
Michael Jessen - Indehaver - Bedre Bad Bedre Energi Partner - Slagtergades installationsforretning

Bedre Bad – Bedre Energi

Hos Slagtersgadens Installationsforretning er vi en del af den landsdækkende kæde Bedre Bad – Bedre Energi. Det har gjort os til eksperter i netop vores fag. Vi er altid opdateret på den nyeste viden og teknologier knyttet hertil. Vores medarbejdere kommer løbende på kurser, så vi er helt sikre på, at de kan løse din næste VVS-opgave til perfektion. Hos Bedre Bad – Bedre Energi er vi ikke kun eksperter i VVS – Vores kompetencer favner bredt, og vi kan løse alt fra vandhaner til huset energisystem.

Slagtergadens Installationsforretning er dit lokale Bedre Bad – Bedre Energi firma i Haderslev. Vi sørger for, at dine installationer bliver udført fagligt korrekt – og med omhu. Så slipper du for ubehageligheder senere. Vand, varme og afløb – det skal bare fungere. Det er også vores mantra at kunden skal bare være 100% tilfreds med vores arbejde. Ellers har vi fejlet og det vil vi ikke være med til. Vi sætter en ære i at performe og udøve den gode service som vi så gerne vil være kendt for.

Bedre Bad - Bedre Energi - badekar

Større komfort og funktionalitet

Vi skaber lækre badeværelser og funktionelle bryggerser med vores store erfaring i gennemtænkte løsninger. Opgaverne spænder vidt: Fra installation af en enkelt vandhane over installation af komplette varme- og ventilationsanlæg til totalløsninger af byggeprojekter. Ingen opgave er for lille og ingen er for stor. Det handler om større komfort og bedre funktionalitet i hverdagen for dig. Du kan derfor trygt kontakte din lokale Bedre Bad – Bedre Energi Haderslev og få god og kompetent sparing fra vores dygtige fagudlærte personale.

Bedre Bad - Bedre Energi - hansgrohe vandhane sort

Gode råd – helt gratis

Hør mere om mulighederne i dit hjem – kontakt os og vi kommer gerne forbi til et uforpligtende og gratis møde. Vi tilbyder som sagt også den totale løsning med gode råd, og når vi afleverer projektet, så står du med et komplet badeværelse eller bryggers – lige klar til brug. Det mener vi er den mest optimalt løsning for vores tilfredse kunder.

Bedre Bad - Bedre Energi - Unidrain afløbsrende

Professionel totalløsning med rådgivning ned til mindste detalje

I samarbejde med Bedre Bad Haderslev kan du skabe et nyt og lækkert badeværelse. Vi sørger for totalløsningen, hvor vi håndterer alt arbejdet fra A til Z. Vi ønsker at være med helt fra planlægningsfasen og helt indtil det allersidste badeværelsesmøbel er installeret. Du vil have én fast kontaktperson, som vil holde styr på alle trådene i byggeprojektet. Vi skal nok sørge for, at vi overholder den aftalte tidsplan og at de nødvendige fagfolk udføre deres delopgave rettidigt.

Vores totalløsning er den nemme vej til nyt badeværelse – kontakt for at høre mere.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 74 52 48 48
mail@siaps.dk

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

    Navn

    Email

    Telefon