600 m2 badudstilling

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Michael Jessen
Aut. VVS-installatør – Bedre Bad partner
Michael Jessen - Indehaver - Bedre Bad Bedre Energi Partner - Slagtergades installationsforretning

Stort center med bademiljøer

Inspiration til dit badeværelse

I Bedre Bad – Bedre Energi Center Middelfarts store badudstilling med badeværelser, badeværelsestilbehør -og badeværelsesmøbler kan du opleve bademiljøer og finde det rette badmiljø til dig. En badekspert vil stå klar til at hjælpe dig med alle dine spørgsmål og evt. give dig inspirationen du har brug for, for at du kan danne billedet for dit perfekte badeværelse.

I centeret er der løsninger fra bl.a. Aspen, Dansani, Duravit, Geberit, Grohe, Grundfos og Hansgrohe. Vi har alt lige fra vandhaner, badeværelsesmøbler, badeværelsestilbehør og meget mere i vores badudstilling. Kom forbi og bliv inspireret.

Bedre Bad - Bedre Energi - Vola bruser i guld

Oplev moderne VVS-produkter og badeværelsesmøbler

Du har i vores flotte og unikke badudstilling, mulighed for at se en lang række udstillinger af badeværelser, badeværelsestilbehør og -møbler og opleve bademiljøet. Det er nemlig din genvej til en masse ny inspiration. Derved har du mulighed for at spare tid samtidig med, at du i langt nemmere grad kan danne dig et overblik over de mange forskellige løsninger, som findes på markedet i dag.

Det kan være svært, at danne sig det samlede overblik over forskellige produkter med tilhørende fordele og ulemper. Her kan vores badudstilling være behjælpelig, da du simpelt og enkelt har mulighed for at mærke og føle på alt lige fra badeværelsestilbehør og -møbler, og få et indtryk af bademiljøet. Det giver et nemmere og mere retvisende billede af det enkelte produkts egenskaber, funktionalitet og kvalitet. Derfor skulle det gerne ende med, at du træffer det rigtige valg i sidste ende. Vi ser frem til at se dig i vores udstilling.

Bedre Bad - Bedre Energi - Gratis_badtjek_montering

Din lokale badekspert

I vores åbningstid har du selvfølgelig også mulighed for at komme i kontakt med din lokale badekspert. Hos os findes der ingen dumme spørgsmål, og alle henvendelser tages seriøst. Om end det gælder renovering, udvidelse, ombygning eller en mindre opgave af dit nuværende badeværelse. Vi står klar med gode råd og kyndig ekspert rådgivning, og med vores mange års erfaring i ryggen, så kan vi besvare alle spørgsmål lige fra de mere simple til komplekse spørgsmål.

Bedre Bad - Bedre Energi - indbygningsløsning

Energivejledning

Første søndag i måneden kan du også møde en Certificeret Energivejleder og Vådrumsinstallatører, der har tips til energioptimering af dit hus eller VSS-opgaver.

Find vej

Bedre Bad – Bedre Energi Center Middelfart
Hindsgavl Allé 2 5500 Middelfart

Åbningstider: Alle dage 10-17 på nær mellem jul og nytår.

Tlf.: 69 13 65 00
Mail: helle.s@bedrebad-bedreenergi-center.dk

Hjemmeside: bedrebad-bedreenergi-center.dk

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 74 52 48 48
mail@siaps.dk

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

    Navn

    Email

    Telefon