Bedre Bad - Bedre Energi - elektriker

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Michael Jessen
Aut. VVS-installatør – Bedre Bad partner
Michael Jessen - Indehaver - Bedre Bad Bedre Energi Partner - Slagtergades installationsforretning

Et godt lys skaber gode rammer

Belysning er ofte en overset del af indretningen. Noget der bliver gemt til sidst, når alt andet er på plads. Det bliver reduceret til et spørgsmål om, hvilket design lampen skal have i stedet for at se på, hvilke behov der er for lyskilder.

Men lyset bør tænkes med fra starten, når indretningen planlægges. Lys er med til at skabe rummet. Et behageligt lys skaber velvære, og er med til at få rummet til at virke trygt og rart. I hjemmet skaber det en god og afslappet atmosfære, og på arbejdspladsen skaber det et bedre arbejdsmiljø og dermed en øget arbejdsglæde hos medarbejderne.

Bedre Bad - Bedre Energi - kælder bad

Lamper til badeværelset

Der er en række punkter, som er vigtige, at tage med i sine overvejelser, når man skal vælge badeværelseslamper. Du ved sikkert allerede, at vand og elektricitet kan være en farlig kombination. Derfor er det ekstremt vigtigt, at man tager højde for om lampen er godkendt til vådrum eller ej. Hvis ikke lampen er godkendt til vådrum, så kan det resultere i enten kort slutninger eller elektriske stød. Det er dog her vigtig at bemærke, at der er forskellige krav til placeringen af lampen afhængigt af, hvor i rummet lampen placeres. Altså, der er stor forskel på om lampen, skal placeres tæt ved brusekabinen eller spejlet. De forskellige krav skal vi selvfølgelig nok tage højde for. Vi står klar med gode råd og ekspert rådgivning, så du får størst tilfredshed med din lampe.

Nedenfor har vi listet forskellige typer af lys, som har forskellige formål til badeværelset:

  • Belysning af enkelte dele fx vask, brusekabine eller badekar
  • Arbejdslys fx spejllys
  • Belysning af rummet som helhed

De forskellige typer af lys med forskellige formål har selvfølgelig specifikke tilhørende lamper, som er bedre end andre. Der findes utallige forskellige løsninger på markedet, men lad os endelig tage udgangspunkt i dine krav og behov, og derfra kan vi rette vores løsninger efter dette. Du får det bedste resultat, når dine behov og krav er opnået. Alt dette skal vi nok sørge for, og hjælper dig hele vejen igennem. Vi ser frem til at høre fra dig.

Bedre Bad - Bedre Energi - Geberit toilet - Dansani vask, vaskeskab og spejl - hansgrohe vandhane

Belysning til bad

Modsat resten af huset er belysning af bad en vigtig del af hverdagen året rundt. Årsagen heraf skal blandt andet findes ud fra, at det netop er på badeværelset, at man både starter og slutter sin dag. Det indebærer altså en stor del af de daglige rutiner, og med den rigtige belysning til badet, så fås en større glæde og komfort.

Hvis man tager udgangspunkt i den øvrige del af huset, så opleves behovet for lys meget lidt i blandt andet sommermånederne. Altså næsten halvdelen af året tænker vi ikke så meget over belysning, da det i bund og grund ikke er en nødvendighed. I de mørke vinterperioder er situationen modsat.

Overordnet set er det altså vigtigt, at man overvejer hvilke typer af lamper, og hvor de skal placeres. Det er lige så vigtigt på samme måde, som man overvejer valg af møbler, farver til væggene osv.

Ved at sætte fokus på lys, intelligente installationer og på udnyttelsen af den nyeste teknologi inden for belysning, har man de bedste muligheder for at skabe det optimale lys både til arbejde og afslapning.

Hos Bedre Bad Haderslev er vi autoriserede forhandlere af Louis Poulsen produkter, og tilbyder alle lamper fra deres katalog. Ring og hør mere om, hvad vi kan gøre for dig eller skriv os en mail.

Bedre Bad - Bedre Energi - Kundekontakt og service

Vi klarer enhver opgave inden for el-service

Hos Slagtergades Installationsforretning udfører vi også opgaver inden for:

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 74 52 48 48
mail@siaps.dk

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

    Navn

    Email

    Telefon