Bedre Bad - Bedre Energi - Vola vandhane og håndklædetørre - Dansani møbler og spejle - Geberit toilet

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Michael Jessen
Aut. VVS-installatør – Bedre Bad partner
Michael Jessen - Indehaver - Bedre Bad Bedre Energi Partner - Slagtergades installationsforretning

Badeværelse i bedste kvalitet

Gør dine badeværelsedrømme til virkelighed

Der er lige så mange ideer om, hvad det perfekte badeværelse er, som der findes mennesker. Et badeværelse skal afspejle individualitet, og det er kun dig der ved, hvordan dit badeværelse skal se ud. Hos Bedre Bad Haderslev hjælper vi dig med at gøre din badeværelsesdrøm til virkelighed. Og hvis drømmen er at det skal være et funktionelt og praktisk badeværelse, så er vi med dig hele vejen og kan gøre din badeværelsesdrøm til virkelighed.

Tag fat i Bedre Bad – Bedre Energi Haderslev og få et uforpligtende tilbud. Vi kommer gerne ud og ser på dit nuværende badeværelse for at lave det vi kalder et gratis Badtjek – Her gennemgår vi alle installationer og konstaterer hvis der er udfordringer forbundet med renoveringen. Det kan være rør der skal graves op eller flyttes på anden vis. En sådan opgave er både dyr og tidskrævende, men hellere få det konstateret fra start og have det med i overvejelserne og budgettet. End at måtte konstatere det undervejs og skal poste yderligere penge i renoveringen.

Den del klarer Bedre Bad Haderslev til perfektion. Vi kommer ud og laver et Badtjek som er gratis og fortæller dig om mulighederne ved dit nye badeværelse. Hertil vil vi også nævne at ved os er det løsninger vi sælger og ikke produkter eller ydelser. Det betyder at alt er med i den pris du modtager fra os og det er vi stolte af at kunne levere så komplet et produkt som overhovedet muligt. INGEN skjulte omkostninger eller udgifter – kun god service, høj kvalitet og en løsning hvor vi står for alt.

Bedre Bad - Bedre Energi - Duravit toilet - Kriss håndklædetørrer

Vi er med dig hele vejen

Hvad enten du drømmer om at renovere dit badeværelse eller få lavet et helt nyt, så er vi med fra idé til færdigt resultat og endda også bagefter. Vi klæder dig på til at træffe de rigtige valg, både når det drejer sig om materialer og design. Vi koordinerer og styrer hele processen i byggeprojektet.

Fra de første indretningsforslag over udførsel af de forskellige håndværksopgaver til kvalitetskontrol. Vi sætter en ære i at gøre dit nye badeværelse til en investering der holder, og til glæde og gavn for dig i mange år fremover. Alt sammen uden at gå på kompromis med dine ønsker og det gode håndværk.

Mulighederne er uendelige og det er kun din fantasi der sætter grænser, så uanset hvilken badeværelsesdrøm du har, så er Bedre Bad Haderslev det rigtige valg for dig. Vi er specialister i totalløsninger, men laver selvfølgelig også delrenoveringer hvis det er det du ønsker. Kontakt os for et uforpligtende tilbud, så kigger vi på de forskellige muligheder der er for dit badeværelse.

Brug for inspiration?

Har du lyst til at se hvordan et drømmebadeværelse kan se ud, så lad dig inspirere vores mange løsninger vi har været med til at lave.

Du kan også bestille vores inspirationskatalog.

Har du spørgsmål, eller skal vi give dig et uforpligtende tilbud på en renovation af dit gamle badeværelse ellermåske et helt nyt, så ring på 74 52 48 48 eller skriv en mail på mail@siaps.dk

Bedre Bad - Bedre Energi - Kundekontakt og service

Kontakt os allerede i dag

Står du med en drøm om et nyt badeværelse, eller ønsker du at vide mere omkring hvordan simple løsninger kan give fornyet liv til dit badeværelse? Så tøv ikke med at kontakte os. Vi laver et gratis badtjek af dit nuværende badeværelse og giver dig et tilbud på din badeværelsesdrøm.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 74 52 48 48
mail@siaps.dk

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

    Navn

    Email

    Telefon