Bedre Bad - Bedre Energi - Radiator montering

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Michael Jessen
Aut. VVS-installatør – Bedre Bad partner
Michael Jessen - Indehaver - Bedre Bad Bedre Energi Partner - Slagtergades installationsforretning

Godkendelser – autorisationer

Her på siden har du mulighed for at danne dig et overblik over godkendelser og autorisationer, som vi er i besiddelse af. Der er din garanti for, at vi har den nødvendige viden og erfaring til løsning af en bred vifte af opgaver i ekstrem høj kvalitet. Vi er en moderne og dynamisk virksomhed. Ingen opgave er for stor eller for kompleks for os, og uanset typen af opgave, går vi til den med det samme høje engagement.

Herunder finder du vores godkendelser og autorisationer. Du kan trykke på samtlige af billederne for, at få det op i en større udgave.

Serviceattest fra
Erhvervs- og Selskabsstyrelsen

Godkendelse af sikkerhedskvalitetsstyringssystem

serviceattest

sks godkendelse 0003

Bedre Bad - Bedre Energi - Gratis_badtjek_montering

Du kan trygt bestille os til din næste opgave, hvor du vil opleve stort engagement blandt vores kompetente og erfarne medarbejdere. Vi sikrer høj effektivitet uden at gå på kompromis med kvaliteten. Samtidig kan du forvente stort fokus på kundens behov. Det sker gennem kyndig ekspert rådgivning gennem hele projektforløbet fra start til slut.

Vi ser frem til at høre fra dig, og er klar til besvarelse af dine spørgsmål. Du finder vores kontaktinformationer her. Vi står klar til at løse din næste opgave, og kan herunder dokumentere for de korrekte autorisationer og godkendelser.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 74 52 48 48
mail@siaps.dk

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

    Navn

    Email

    Telefon