Bedre Bad Bedre Energi Netværk og server

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Michael Jessen
Aut. VVS-installatør – Bedre Bad partner
Michael Jessen - Indehaver - Bedre Bad Bedre Energi Partner - Slagtergades installationsforretning

Hjælp til netværksløsning

Netværk og adgang til internettet er hjertet i kommunikationen i samfundet i dag. Især virksomheder kan have for omfattende netværksløsninger – og det er her vi kommer ind i billedet.

Hos Slagtergades Installationsforretning skaber vi hurtige og stabile netværksløsninger til erhverv i og omkring Haderslev. Vi kan levere en driftssikker netværksløsning til den lille virksomhed, men samtidigt også mere omfattende netværksløsninger til større kontorfællesskaber, institutioner og foreninger.

Vi står for hele netværksinstallationen; det gælder både installation, kabelføring og konfiguration af netværket. Derudover kan vi yde service og optimere på eksisterende netværksløsning.

Vi følger nøje med i udviklingen inden for branchen, og du kan derfor altid være sikker på, at vi kan tilbyde dig den nyeste og bedste internetløsning for din virksomhed.

Bedre Bad - Bedre Energi - Kundekontakt og service

Opsætning af netværk til erhverv

Skal din virksomhed have en funktionel og stærk netværksløsning eller skal du have udskiftet den gamle? Så kan vi hjælpe dig.

Vi har kompetencerne og kapaciteten til både at levere, montere og installere omfattende datanetværk, der sikrer din virksomhed de bedste rammer for at kunne arbejde effektivt. Vi skræddersyr en løsning, der passer til din virksomheds behov og ønsker. Vi rådgiver også omkring netværksløsninger.

Hvis du stadig er usikker omkring nogle ting vedrørende den optimale løsning, så kan du læse mere om vores rådgivning.

Bedre Bad Bedre Energi Netværk og server

Kontakt os for tilbud på netværksløsning til erhverv

Ring på tlf. 74 52 48 48 hvis du ønsker at høre mere om mulighederne for din virksomhed eller kontakt os via mail på mail@siaps.dk.
Vi vejleder, installerer, reparerer og servicerer i hele Syd- og Sønderjylland. Du får en kompetent og erfaren partner, med stærk forståelse for netværksløsninger til din virksomhed.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 74 52 48 48
mail@siaps.dk

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

    Navn

    Email

    Telefon