Bedre Bad - Bedre Energi - Service af varmeanlæg - Grundfos varmeunit

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Michael Jessen
Aut. VVS-installatør – Bedre Bad partner
Michael Jessen - Indehaver - Bedre Bad Bedre Energi Partner - Slagtergades installationsforretning

Husk håndværkerfradraget

Når du samarbejder med Slagtergades Installationsforretning, Bedre Bad Haderslev kan du få håndværkerfradrag som en af vores ydelser.

Husk at du kan trække op til 25.000 kroner pr. person i husstanden fra i skat, når vi udfører El- og VVS-arbejde, der energioptimerer din helårs- eller fritidsbolig via håndværkerfradraget – også kaldet Boligjobordningen.

Du skal dog være opmærksom på, at du kun kan få fradrag for arbejdsløn, og at arbejdet skal stå på listen over godkendte ydelser.

Her er nogle af de ydelser, som du vil kunne få fradrag for hos Bedre Bad Haderslev:

  • Renovering af badeværelse
  • Energioptimering af boligen
  • Installation og service på varmeanlæg
  • Ventilation og klimaanlæg
Bedre Bad - Bedre Energi - Gratis_badtjek_montering

Nemt og bekvemt

Du opnår dit fradrag i Boligjobordningen ved at hver voksen i hustanden registrerer deres egen andel af det betalte beløb for det arbejde, som I har fået udført. Vær opmærksom på, at beløbet ikke automatisk overføres mellem ægtefæller.

Husk at regningen skal være betalt elektronisk til håndværkeren. Beløbet deles ud og skrives på selvangivelsen for hver voksen i hustanden sammen med nogle få oplysninger. Husk at du skal have en faktura for det arbejde, der er udført.

Skulle du have brug for hjælp eller har du spørgsmål til Boligjobordningen, så er du altid mere end velkommen til at ringe til os på 72 54 48 48 eller sende en mail på mail@siaps.dk.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 74 52 48 48
mail@siaps.dk

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

    Navn

    Email

    Telefon