Bedre Bad - Bedre Energi - Duravit vask og hylde - Duravit toilet af Starck - Unidrain afløb - Vola bruser og vandhane

Badeværelsesmøbler fra øverste hylde

Små udskiftninger kan gøre en stor forskel.

Du behøver ikke at få foretaget en totalrenovering, for at gøre dit badeværelse mere tidssvarende og komfortabelt. Ved at udskifte dine gamle badeværelsesmøbler til nye badeværelsesmøbler, så kan du for forholdsvis små penge skabe store ændringer på dit badeværelse.

Uanset om du går efter design eller funktionalitet – eller måske begge dele, så kan vi præsentere dig for det badeværelsesmøbel, som præcist dækker dine ønsker og behov. Kig også i vores webshop på denne sides topmenu eller brug linket her og gå direkte ind og se det store udvalg af møbler til badeværelset.

Hvis du måtte have spørgsmål omkring diverse møbler, så er du selvfølgelig altid mere end velkommen til at kontakte os. Vi er altid imødekommende, og står klar med besvarelse af dine tvivlsspørgsmål.

Bedre Bad - Bedre Energi - hansgrohe vandhane - Dansani vaskemøbel, skab og spejl

Øg komforten med møbler til badeværelset

Vi deler opfattelsen af, at badeværelset er et af de rum i boligen, som bidrager mest til den samlede komfort. En øget komfort kan blandt andet løses gennem udskiftning af nuværende møbler til nye badeværelsesmøbler. Med de mange forskellige typer af badeværelsesmøbler, som findes på markedet i dag, så kan vi med garanti finde en række relevante løsninger til dig. Hos Bedre Bad Haderslev har vi sammen med kunden, fokus på en grundig dialog allerede fra det første møde. Du kan i fællesskab med os, finde det perfekte badeværelsesmøbel for dig.

Vores generelle råd er, at det er vigtigt for den enkelte kunde, at være opmærksom på husstandens behov og præferencer. Altså er der en række specifikke krav, som badeværelsesmøblerne skal kunne løse. Det kan eksempelvis være krav om funktionalitet, muligheder for opbevaring eller noget helt tredje som bademøblerne skal leve op til.

Bedre Bad - Bedre Energi - Vola vandhane og håndklædetørre - Dansani møbler og spejle - Geberit toilet

Udskift dine gamle bademøbler

Hvis du går rundt med drømmen om et nyt badeværelse, så kan du med fordel gå på opdagelse blandt vores generelle råd, og få inspiration. Drømmer du om et nyt badeværelse der er dit personlige? Så bør du stærkt overveje valg af nye badeværelsesmøbler først. Nye og smarte bademøbler til badeværelset kan nemlig give dit badeværelse et nyt og flot udseende. Det behøver samtidig ikke koste en bondegård for at få følelsen af et moderne badeværelse.

Hvis du mangler inspiration, og samtidig ønsker en anden vinkling på din inspiration, så kan du med fordel besøge vores flotte udstilling og se det store udvalg af møbler til badeværelset. Her har du mulighed for at se udstillingsmodeller af badeværelsesmøbler og føle og mærke på produkterne, inden du beslutter dig. Det giver en langt bedre vinkling på produkterne, som brochurer og magasiner ikke kan give dig. Vi ser frem til at se dig, og du finder vej til udstillingen her.

Bedre Bad - Bedre Energi - Gratis_badtjek_montering

Badeværelsesmøbler til alle behov

Hos Bedre Bad Haderslev har vi badeværelsesmøbler, som passer til alle typer og former for badeværelser. Det betyder altså, at uanset antallet af kvadratmeter og rummeligheden af badeværelset, så har vi med garanti en række bademøbler, som vi kan tilbyde dig.

Du behøver samtidig ikke gå på kompromis med kvaliteten. Årsagen heraf skal altså findes ud fra, at vores brede udvalg er opdelt i mange forskellige kvalitetstyper og prisklasser. Derfor kan du blot nøjes med inspiration gennem vores store udvalg af nye badeværelsesmøbler. Det sparer dig for massere af tid, men samtidig skaber det også et langt bedre overblik over de mange mulige løsninger og møbler til badeværelset, som findes på markedet i dag.

Bedre Bad - Bedre Energi - Dansani skabe, vask og spejl - Vola vandhane og håndklædetørrer i kobber

Skab mere inspiration

Du har gennem Bedre Bad Haderslev adgang til mange forskellige typer af inspirationskilder. Du kan først og fremmest besøge vores hovedside, hvor vi har opstillet en masse relevante punkter, som du med fordel kan tage med i dine overvejelser til dit næste badeværelsesprojekt.

Desuden tilbyder vi samtidig et gratis og uforpligtende badtjek af dit nuværende badeværelse. Her vil du få besøg af en erfaren og kompetent badekspert, som vil gennemgå dit bad, toilet, ventilation og klinker mv. Til sidst vil vi opstille relevante forbedringsforslag og løsninger, som kan øge den samlede komfort i din bolig. Samtidig er mulighederne netop rettet efter dine behov og præferencer.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 74 52 48 48
mail@siaps.dk

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

    Navn

    Email

    Telefon