Bedre Bad - Bedre Energi - energimærke

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Michael Jessen
Aut. VVS-installatør – Bedre Bad partner
Michael Jessen - Indehaver - Bedre Bad Bedre Energi Partner - Slagtergades installationsforretning

Spar på energien

– Gør forbrug til fortjeneste med en energioptimering

Med en energioptimering af din virksomhed eller bolig er der store besparelser at hente på varme-, vand- og elregningen. Udover det, så giver en energioptimering ofte også et bedre indeklima i din bolig eller din virksomhed. Uanset om du er en privat boligejer, virksomhedsejer eller leder af en offentlig institution, så kan du med os som samarbejdspartner være sikker på at få en uvildig og helhedsorienteret vurdering. Vi laver en tilbundsgående gennemgang af din virksomhed/bolig, hvor vi gennemgår alt fra vinduer over isolering til varmepumpe, så vi kan give dig det totale overblik over, hvor du kan sætte ind.

Vi tænker i totalløsninger og medtager hele boligen, virksomheden eller institutionen i vores gennemgang. Vores store erfaring og viden gør, at vi kan fortælle dig om, hvordan du med selv små justeringer af dit nuværende anlæg ofte kan give dig store besparelser. Du kan endda opnå en bedre energimærkning ved at gennemføre forbedringer af din bolig. Bedre energimærkning giver dig en bedre salgsværdi af din ejendom.

Bedre Bad - Bedre Energi - Montering af radiator

En serviceaftale fastholder effektiviteten

Hos Bedre Energi i Haderslev kan du gennem en oprettelse af en serviceaftale fremtidssikre besparelsen på længere sigt.

Årsagen heraf skal findes ud fra, at det løbende kan være nødvendigt at foretage mindre justeringer og ændringer på det tekniske anlæg. På den måde sikrer vi, at du fortsat kan nyde godt af de mange fordele gennem energioptimering. Du slipper for bekymringerne, og vi tager selv kontakt til dig, når tiden er inde til det næste serviceeftersyn. Derfor skal du blot læne dig tilbage for at nyde et veltrimmede anlæg, som virksomheden har glæde af mange år ud i fremtiden.

Erhvervs bygning

En bred vifte af kunder i Haderslev og omegn

Vi hjælper en lang række af forskellige kunder med at øge energieffektiviteten. Nedenfor har vi listet en række eksempler på erhvervskunder, som vi fornyeligt har hjulpet i mål:

  • Offentlige institutioner fx skoler, vuggestuer og børnehaver
  • Boligselskaber
  • Idrætsforeninger fx haller
  • Produktions- eller handelsvirksomheder

Grundet diversiteten af vores kunder kræver det samtidig, at vi kan administrere mange forskellige tilgange til vores kunder. Det gør vi gennem vores kundefokus, hvor kunden bliver inddraget allerede fra den første fase. Hos os gør vi ikke det, som er nemmest for os selv, men derimod hvad den enkelte kunde har brug for. Lad Slagtergades Installationsforretning i Haderslev være din lokale samarbejdspartner. Vi hjælper virksomheder i mål med deres drømme om energieffektivitet, som er fordelagtigt fra dag et. Kontakt os allerede i dag, og hør om de mange muligheder, som vi kan tilbyde dig.

Godt for miljøet

Besparelser på regningen er en ting, men energioptimering er også godt for miljøet. Gennem en bedre udnyttelsesprocent får du mere ud af dine ressourcer, hvilket i sidste ende bidrager til mindre CO2 udledning. Og hvem vil ikke gerne kunne prale med til festen på lørdag, at man nu har fået store besparelser på sit energiforbrug. Men hvordan bliver du sikkert også spurgt til festen. Ja, det skal jeg sige dig. Jeg har fået en Bedre Bad – Bedre Energi konsulent ud og han har fundet et par områder, hvor jeg kan sparre mange penge. Det tog ikke mere end 2 timer og så var han ude igen. Men nu har jeg fået omlagt fra gasfyr til fjernvarme og sparer en masse penge.

Bedre Bad - Bedre Energi - energitjek af bolig - energioptimering

Energibesparelser starter med et Energitjek!

Ring og få en snak om dine muligheder for at energioptimere. Vi kommer gerne ud og gennemgår din bolig eller virksomhed. Sammen finder vi ud af, hvordan du bedst muligt opnår en besparelse via energioptimering.

Hos os kan du bestille et Energitjek til din bolig eller en Energiscreening af din virksomhed. Med dette får du et overblik over muligheder i prioriteret rækkefølge med de lavest hængende frugter først.

Kontakt os for at få mere at vide!

Bedre Bad - Bedre Energi - energioptimering - energitjek

Beregn hvor meget din boligs salgsværdi stiger ved en energioptimering

Du kan via Bedre Bad – Bedre Energis hjemmeside beregne, hvor meget du kan spare i energiforbrug ved at energioptimere din bolig. Og når din bolig opnår et bedre energimærke, stiger salgsværdien samtidig.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 74 52 48 48
mail@siaps.dk

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

    Navn

    Email

    Telefon