Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Michael Jessen
Aut. VVS-installatør – Bedre Bad partner
Michael Jessen - Indehaver - Bedre Bad Bedre Energi Partner - Slagtergades installationsforretning

Energiberegning af hus

Lav en energiberegning med vores gratis energiberegner, og se hvor stor en besparelse og værdiforøgelse du kan opnå ved at energioptimere på dit hus! Energimærkning spiller en stadig større rolle ved bolighandel.

Du kan beregne, hvor meget du, alt andet lige, kan øge værdien på dit hus ved at energirenovere. Indtast det samlede antal kvadratmeter, dit årlig energiforbrug i kr. eller i kWh samt hvilken opvarmningsform dit hus har. Skriver du i begge forbrugsfelter beregnes der ud fra kWh.

Den gratis energiberegning giver dig et indledende overblik over din boligs besparelsespotentiale ved energioptimering. Du finder vores energiberegner nedenfor.

Bedre Bad - Bedre Energi - energimærke

Gratis energiberegning til boligejere

Din beregning starter her!

 OBS! På grund af den nuværende energisituation, hvor prisen på energi er steget markant og svinger meget fra uge til uge, vil det være mest retvisende at indtaste forbruget i kWh i forhold til energimærkeberegning og boligens værdiforøgelse. Det beregnede potentiale i besparelser er baseret på en gennemsnitsberegning af energipriserne for 2021. Beregningen vil ikke være retvisende i den nuværende situation, hvis du kun indtaster dit årlige energiforbrug i kr. Alternativt kan du indtaste dit energiforbrug i kr. tilbage fra 2021.

Beregn din boligs energimærke her!

m2
Bedre Bad - Bedre Energi - energitjek af bolig - energioptimering

Energirådgivning baseret på beregning

Hvis der er udsigt til betydelige besparelser på forbruget af energi, så kan du få energirådgivning af en af vores lokale eksperter i energioptimering og -renovering. Vi kalder det et Energitjek – og her giver vores energivejleder dig et overblik over energiforbruget i detaljer samt forslag til, hvordan du med ændringer og energiforbedringer kan opnå besparelser på budgettet.

Gyldighed

Et energimærke har en gyldighed på 10 år, hvilket gælder fra udstedelsesdagen. Derfor gælder det, at hvis boligen skal sælges indenfor de næste 10 år, så behøves der ikke at blive udbedret en ny energirapport. Dog skal du være bevidst om, at energimærkningen ikke er gyldig, hvis man foretager større ombygninger, eller udfører andre opgaver, som har en påvirkning på boligens energiforbrug.

Bedre Bad - Bedre Energi - intelligent varmestyring

Generalt om energimærkning

Kort sagt er energimærkning et dokument, som beskriver boligens energiforbrug. Derved fortæller det altså noget om energieffektiviteten. Det betyder altså, at man gennem energimærkningen i langt højere grad har mulighed for at sammenligne boliger på tværs af energieffektiviteten. Altså, hvad koster det at varme boligen op, og hvad er vandforbruget. Disse er vigtige parametre, som mange har med i sine overvejelser omkring et eventuelt køb af hus.

Vores generelle erfaring og andre undersøgelser viser, at boliger med et godt energimærke sælges til en højere pris sammenlignet med boliger, som har et dårligt energimærke. En del af investeringen i en forbedring af energieffektiviteten kan altså tilbage betales gennem et eventuelt hussalg.

Den nuværende skala er fordelt således, at energimærkningen går fra A2020 til G, hvor A2020 er det bedste mærke, og derved har boliger med denne mærkning den højeste energieffektivitet.

 

Bedre Bad - Bedre Energi - energioptimering - energitjek

Din lokale energiekspert

Hvis du måtte have nogen eventuelle spørgsmål, så er du selvfølgelig altid velkommen til at tage kontakt til din lokale energiekspert i Haderslev. Vi er til rådighed til besvarelse af spørgsmål, og står klar med gode råd og vejledning.

Vi ser frem til at høre fra dig, og du finder vores kontaktinformationer her.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 74 52 48 48
mail@siaps.dk

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

    Navn

    Email

    Telefon