Bedre Bad - Bedre Energi - elektriker

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Michael Jessen
Aut. VVS-installatør – Bedre Bad partner
Michael Jessen - Indehaver - Bedre Bad Bedre Energi Partner - Slagtergades installationsforretning

El-service Haderslev

Vores elektrikere løser enhver opgave inden for el-service omend det gælder installation, projektering eller rådgivning.

Det vigtigste for os er, at dine elinstallationer er udført korrekt, holder i længden og er up-to-date med alle sikkerhedsmæssige krav og normer.

Vi udfører el-service for både private husstande, erhvervslokaler, landbrug, offentlige bygninger og institutioner.

Bedre Bad - Bedre Energi - elektriker

Vi klarer enhver opgave inden for el-service

Hos Slagtergades Installationsforretning udfører vi også opgaver inden for:

Bedre Bad - Bedre Energi - elektriker

Vi skaber el-løsninger der holder i længden

Med os som din samarbejdspartner til el-service får du en professionel el-løsning der holder i længden. Vi sætter den faglige barre højt, og vores elektrikere står klar til at give dig den mest holdbare løsning, uanset om det er en enkelt stikkontakt eller en industriinstallation, som det drejer sig om.

Vi følger nøje med i udviklingen på el-området, og det betyder, at vi altid er leveringsdygtige i el-service med de nyeste og bedste teknologier på området.

Vi løser både små og store el tekniske opgaver. Vi agerer både huselektriker for en lang række kunder, men vi er samtidigt parate til at udfører større projekter. Har du en hasteopgave eller er der tale om nye elinstallationer ved nybyggeri, ombygning, tilbygning og renovering? Vi står klar til at hjælpe uanset opgavens omfang. Vores kundekreds omfatter både private og offentlige virksomheder, landbrug og almindelige boliger. Samtidig har vi hos Slagtergades Installationsforretning også fokus på, at vores løsninger så vidt som muligt skal være energirigtige til glæde for vores kunder.

Uanset hvilken service du har brug for inden for el-området, så kan vi hjælpe dig. Uanset om en stikkontakt driller eller du har knas med el-systemet, så er du velkommen til at kontakte os på tlf. 74 52 48 48 eller skrive til os på mail@siaps.dk.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 74 52 48 48
mail@siaps.dk

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

    Navn

    Email

    Telefon