Bedre Bad - Bedre Energi - erhverv montering, service og vedligeholdelse

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Michael Jessen
Aut. VVS-installatør – Bedre Bad partner
Michael Jessen - Indehaver - Bedre Bad Bedre Energi Partner - Slagtergades installationsforretning

El-tavler

Vi er leveringsdygtige i alle former for el-tavler. Vi leverer, installerer og servicerer både boligejere, private virksomheder, offentlige institutioner samt landbrug. Så står du eller din bygherre med et akut problem i forhold til problemer med el-tavlen, eller skal i have opsat en ny el-tavle, så tager du bare kontakt til din lokale Bedre Bad – Bedre Energi i Haderslev. Vi er leveringsdygtige og kommer gerne ud for at hjælpe vores kunder så de kan komme hurtigt videre med deres vigtige arbejde.

En el-tavle gør det nemt og overskueligt at styre strømmen og elektriciteten på en byggeplads og dermed let adgang til installationerne. Derfor er det også vigtigt, at den fungerer så det ikke er el-tavlen I skal vente på, når et større projekt skal til og gå i gang. Slagtergades Installationsforretning i Haderslev leverer og servicerer, så kontakt os gerne for service eller korrekt opsætning af el-tavler.

Bedre Bad - Bedre Energi - elektriker

Vi er totalleverandør inden for el-tavler i Haderslev

Vi leverer både standard el-tavler og specialfremstillet tavler. Uanset hvad du har brug for, så kan vi hjælpe. Ingen opgave er for lille eller for stor for os. Vi bruger vores erfaring og viden på området til at sikre dig, at du får den løsning, som du har brug for. Vi leverer og installerer bl.a.:

  • Gruppetavler
  • Modulbyggede effekttavler
  • Styretavler til industrien
  • Bypass tavler

Har du brug for hjælp, eller har du spørgsmål, så ring til os eller skriv en mail. Vi dækker hele Syd- og Sønderjylland.

Bedre Bad - Bedre Energi - elektriker

Vi klarer enhver opgave inden for el-service

Hos Slagtergades Installationsforretning udfører vi også opgaver inden for:

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 74 52 48 48
mail@siaps.dk

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

    Navn

    Email

    Telefon