Bedre Bad - Bedre Energi - elektriker

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Michael Jessen
Aut. VVS-installatør – Bedre Bad partner
Michael Jessen - Indehaver - Bedre Bad Bedre Energi Partner - Slagtergades installationsforretning

El-renoveringer og nyt el til huse, kontorer og lejligheder

Er du i gang med den helt store renovering eller har du et nyt hus i tankerne? Lad Bedre Bad – Bedre Energi Haderslev stå for el-renovering eller etablering af nye el-installationer til projektet. Vi sikrer løsningen der holder i længden.

Vi har leveret el-installationer i forbindelse med adskillige renoveringer og nybyg projekter, så vi er helt sikre på, at vi også kan levere en perfekt el-løsning til dig og dit næste projekt.

Bedre Bad - Bedre Energi - elektriker

El til nybyggeri

Når du bygger nyt, så er det en god mulighed for at få en el-løsning, der gør din bygning funktionel, energieffektiv og moderne.

Der er en lang række valg, der skal træffes inden din nye bygning står færdig. Med os som samarbejdspartner er du altid sikker på at nå hele vejen rundt, så du ender med den mest optimale el-løsning for dig. Vi har i mere end 60 år rådgivet og udført installationer for boligejere, private virksomheder og offentlige virksomheder samt landbrug over hele Syd og Sønderjylland. Ingen opgaver er for små eller for store for os.

Bedre Bad - Bedre Energi - elektriker

Vi klarer enhver opgave inden for el-service

Hos Slagtergades Installationsforretning udfører vi også opgaver inden for:

Bedre Bad - Bedre Energi - Kundekontakt og service

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Michael Jessen
Aut. VVS-installatør – Bedre Bad partner
Michael Jessen - Indehaver - Bedre Bad Bedre Energi Partner - Slagtergades installationsforretning

El-renovering og udskiftning af gammel el

Skal du bygge om, bygge til eller renovere din bolig eller virksomhed, så kan det være en god idé også at tage et kig på dine el-installationer. Der kan nemlig være gode besparelser i at el-renovere ejendommen.

Det handler om økonomi, bedre strømforbrug og ikke mindst større sikkerhed. For selvom el-installationerne umiddelbart ser pæne og ordenlige ud udefra, så kan vægge og lofter ofte gemme på et virvar af ledninger, og i den forbindelse kan der også dukke utidssvarende og ulovlige installationer op. Her er det vigtigt at få en autoriseret el-installatør til at tage hånd om problemerne.

Du har måske også hørt om brugen af stofledninger i gamle huse. For typisk er det sådan, at bygninger der er mere end 60 år gamle har disse stofledninger, som er en af de hyppigste årsager til brande startet af elektriske installationer. Sidst men ikke mindst er ældre el-installationer ofte ikke gearet til det strømforbrug, som vi har i dag. Det kan være en god idé af få skiftet el-tavlen, så man får opdateret sikkerheden i installationen (jordforbindelse / HPFI-relæ / sikringer) samtidig med, at man også får en større kapacitet.

Vi tilbyder alt inden for el-løsninger lige fra udskiftning af stikkontakter over el-renovation af ledningsnettet, til en udskiftning af dine el-tavler.

Du er altid velkommen til at henvende dig til os for at høre mere om el-renovering.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 74 52 48 48
mail@siaps.dk

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

    Navn

    Email

    Telefon