Kogende vand på et splitsekund

 

Lækker og praktisk Quooker kogende vandhane – inkl. levering og montering:

Vejledende pris Fra Kr. 11.990,-

Quooker Fusion Square Krom Bedre Bad - Bedre Energi Slagtergades Installationsforretning

Quooker Fusion 

 • 3-i-1 vandhane.
 • Koldt, kogende og varmt vand
 • Pro3 beholder medfølger
 • Fås i krom, sort, og rustfrit stål
 • Kan også bestilles i messing og 
  bruneret messing ved at skrive
  det i kommentarfeltet nederst 
 • Tidsbesparende
 • Vandbesparende
 • Energibesparende
 • Pladsbesparende
 • Børnesikker

Vejledende pris inkl. levering og montering
Fra Kr. 11.990,-

Bestil Quooker Fusion Bedre Bad - Bedre Energi Slagtergades Installationsforretning

Quooker Flex Feature Krom Bedre Bad - Bedre Energi Slagtergades Installationsforretning

Quooker Flex 

 • 3-i-1 vandhane.
 • Koldt, kogende og varmt vand
 • Pro3 beholder medfølger
 • Fleksibel udtræksslange
 • Fås i krom, sort og rustfrit stål.
 • Tidsbesparende
 • Vandbesparende
 • Energibesparende
 • Pladsbesparende
 • Børnesikker

 

Vejledende pris inkl. levering og montering
Fra Kr. 12.990,-

Bestil Quooker Flex Bedre Bad - Bedre Energi Slagtergades Installationsforretning

Prisen er vejledende og all inclusive

Køkkenarbejdet bliver let som en leg, når du har installeret en Quooker vandhane ved køkkenvasken. Brug vandhanens kogefunktion til at koge pastaretten på rekordtid, brygge en hurtig kop kaffe eller blanchering af grøntsager. Forestil dig at du bare tapper det kogende vand direkte fra vanden – det kan du med en Quooker.  Quooker kan gøre din hverdag mere flexibel, med flere besparelser, energibesparende, pladsbesparende, tidsbesparende og børnesikret. 

Du kan også tappe danskvand

Quooker har for nyligt lanceret deres Quooker Cube. Deres opfindelse sørger for at filtrere og afkøle dit drikkevand. Derudover kan der monteres en CO2-patron som kan tilføre brus til drikkevandet. Lyder det interessant med danskvand lige ved hanen? Så bør du overveje at tilkøbe Quooke Cube kølemodulet. Modulet passer kun til Quooker vandhaner af nyere produktionsdato – hvis du er i tvivl, så tøv ikke med at kontakte Bedre Bad – Bedre Energi i Haderslev – Slagtergades Installationsforretning. Det er naturligvis også muligt at købe en samlet pakke som indeholder både Quooker vandhanen og Quooker Cube. Så er du sikret et splinternyt hanesystem i køkkenet som bare fungerer som en drøm.

Cube fra Quooker Bedre Bad - Bedre Energi Slagtergades Installationsforretning

Quooker Flex

Quooker Flex har en fleksibel udtræksslange, som er en dejlig hjælp i hverdagen. Du kender måske til industrikøkkenernes svingtud/forbruser, som gør arbejdet nemmere. Quooker Flex har mange af de samme funktioner – den er bare meget mere kompakt – ja det er faktisk ikke til at se udtræksslangen når den ikke er i brug. Quooker Flex er f.eks. god til at skylle og rengøre vasken hele vejen rundt – og nemt og grundigt vaske salaten i dørslaget.

Original kogende vandhane

Quooker er den originale vandhane med kogefunktion. Quooker vandhanerne er afprøvet og pålidelige – de klarer hverdagens slid uden problemer. Quooker hjælper dig med hverdagen. Quooker er fusionen af en vandhane som koger helt op til 100 °C og kan klare det helt kolde vand i samme hane. Vi tilbyder et mere smart alternativ til elkedlen som er Quooker. Quookeren er lækkert designet, så du får en mere smart hverdag, samt den kan fås i flere forskellige farver. Den passer perfekt ind til nymoderne køkkener.

Hvad kan du bruge en Quooker til. Den kan bruges til at koge gryderetter og gøre jeres opvask nemmere. Quookeren er mere end bare varmt vand, den er miljøvenlig. Det er den ved at du sparer mere på vandet end du reelt ville bruge til elkedlen, derudover vil du reducere dit vandforbrug det samme gør gældende strømforbruget. Du kan få din Quooker i flere forskellige farver og overflader. Spørg Bedre Bad – Bedre Energi i Haderslev om dine muligheder.

Vi leverer og installerer uden merpris

Den pris, du får fra Bedre Bad – Bedre Energi Haderslev, er inklusive levering og montering. Det kommer der ikke ekstra regning* for – vi vil ikke sælge dig en Quooker, som ikke bliver installeret korrekt af vores fagmand. Og vi kører ikke, før det virker. 

*Der skal være ét 230W stik til stede. Såfremt man ikke har en strømfordeler, vil der være en tillægspris på 695,- kr. for denne, som sørger for at strømmen deles mellem Quooker og opvaskemaskinen. 

Rent arbejde – tryg løsning

Vi er også opmærksomme på at tage hensyn og holde afstand, så du trygt kan lukke vores montør ind i dit hjem. Det indbefatter også, at vi tager emballager og afmonterede dele med, når vi er færdige. Vi arbejder altid med anerkendte produkter af høj kvalitet med garanti. Vi mener at professionelt samarbejde er vigtigt med velovervejede løsninger. Vi skaber de bedste rammer ved trygge løsning, hvor vi har styr på hele processen fra samtalen til det endelige produkt. Læs evt. mere her om Trygge løsninger fra Bedre Bad – Bedre Energi. 

Vælg din ønskede Quooker-løsning nedenfor:

 

{loadposition Quooker-formular} 

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 74 52 48 48
mail@siaps.dk

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

  Navn

  Email

  Telefon