Industriinstallationer

Med os som samarbejdspartner er du altid sikker på at få de nyeste og bedste løsninger inden for industriinstallationer. Vi følger nøje med i den teknologiske udvikling på området, og har en stor erfaring og viden omkring industriinstallationer.

Blandt andet:

  • ventilation
  • klima
  • procesudsugning
  • varmeinstallation til industrien
  • vandinstallation til industrien.

Sikre og effektive installationer, der holder i længden

Ved hver eneste af alle de ovennævnte installationer tages der højde for drift, økonomi og sundhed. Det hele skal spille optimalt sammen, og vi går ikke på kompromis. Sådan sikrer vi nemlig kunden den bedste og mest økonomiske løsning i længden. Vi finder sammen den bedste løsning og aftaler indenfor rammerne, hvordan den skal eksekveres. I løsningen tager vi højde for alle parametrene: Økonomi, drift og sundhed på arbejdspladsen.

Få gennemgået virksomhedens installationer

Er du i tvivl om, hvorvidt du kan opnå besparelser ved at udskifte eller opgradere dine eksisterende installationer, så kontakt os, og fortæl os om din virksomheds situation og behov. Vi gennemgår gerne dine eksisterende industriinstallationer og udarbejder en rapport med forslag til eventuelle forbedringer og optimal udnyttelse af ressourcer. Vi udfører industriinstallationer for både private virksomheder og offentlige virksomheder, institutioner samt landbrug i hele Haderslev og omegn, herunder bl.a. Aabenraa, Vojens og Kolding.

Brug for hjælp? Så ring  på 74 52 48 48 eller skriv til os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.  og hør, hvad vi kan gøre for dig og din virksomhed