Spar på energien

– Gør forbrug til fortjeneste med en energioptimering

Med en energioptimering af din virksomhed eller bolig er der store besparelser at hente på varme-, vand- og elregningen. Udover det, så giver en energioptimering ofte også et bedre indeklima i din bolig eller din virksomhed. Uanset om du er en privat boligejer, virksomhedsejer eller leder af en offentlig institution, så kan du med os som samarbejdspartner være sikker på at få en uvildig og helhedsorienteret vurdering. Vi laver en tilbundsgående gennemgang af din virksomhed/bolig, hvor vi gennemgår alt fra vinduer over isolering til varmepumpe, så vi kan give dig det totale overblik over, hvor du kan sætte ind.

Vi tænker i totalløsninger og medtager hele boligen, virksomheden eller institutionen i vores gennemgang. Vores store erfaring og viden gør, at vi kan fortælle dig om, hvordan du med selv små justeringer af dit nuværende anlæg ofte kan give dig store besparelser. Du kan endda opnå en bedre energimærkning ved at gennemføre forbedringer af din bolig. Bedre energimærkning giver dig en bedre salgsværdi af din ejendom.

Energibesparelser starter med et Energitjek!

Ring og få en snak om dine muligheder for at energioptimere. Vi kommer gerne ud og gennemgår din bolig eller virksomhed. Sammen finder vi ud af, hvordan du bedst muligt opnår en besparelse via energioptimering.

Hos os kan du bestille et Energitjek til din bolig eller en Energiscreening af din virksomhed. Med dette får du et overblik over muligheder i prioriteret rækkefølge med de lavest hængende frugter først. 

Kontakt os på 72 54 48 48 for at få mere at vide!

Beregn hvor meget din boligs salgsværdi stiger ved en energioptimering

Du kan via Bedre Bad - Bedre Energis hjemmeside beregne, hvor meget du kan spare i energiforbrug ved at energioptimere din bolig. Og når bolig opnår et bedre energimærke, stiger salgsværdien samtidig. 

Beregn hvor meget du kan spare ved at energioptimere her.