Bedre Bad – Bedre Energi

Slagtergadens Installationsforretning er dit lokale Bedre Bad – Bedre Energi firma i Haderslev. Vi sørger for, at dine installationer bliver udført fagligt korrekt – og med omhu. Så slipper du for ubehageligheder senere. Vand, varme og afløb – det skal bare fungere. Det er også vores mantra at kunden skal bare være 100% tilfreds med vores arbejde. Ellers har vi fejlet og det vil vi ikke være med til. VI sætter en ære i at performe og ydøve dn gode service som vi så gerne vil være kendt for.

Større komfort og funktionalitet

Vi skaber lækre badeværelser og funktionelle bryggerser med vores store erfaring i gennemtænkte løsninger. Opgaverne spænder vidt: Fra installation af en enkelt vandhane over installation af komplette varme- og ventilationsanlæg til totalløsninger af byggeprojekter. Ingen opgave er for lille og ingen er for stor. Det handler om større komfort og bedre funktionalitet i hverdagen for dig. Du kan derfor trygt kontakte din lokale Bedre Bad - Bedre Energi Haderslev og få god og kompetent sparing fra vores dygtige fagudlærte personale.

Dine ønsker og behov

Vi er alle forskellige og har forskellige stil, smag og krav: Nogle ønsker et standard badeværelse, mens andre foretrækker de mere eksklusive løsninger til deres badeværelse med velvære, afslapning og trivsel.

Hos Slagtergades Installationsforretning – dit lokale Bedre Bad – Bedre Energi firma i Haderslev, hylder vi mangfoldigheden og kan tilbyde en meget bred vifte af produkter og løsninger inden for vvs og energi til dit badeværelse og din bolig.

Lad os præsentere dig for et oplæg, der præcist er skræddersyet til din families ønsker og behov.

Gode råd – helt gratis

Hør mere om mulighederne i dit hjem - kontakt os og vi kommer gerne forbi til et uforpligtende og gratis møde. Vi tilbyder som sagt også den totale løsning med gode råd og når vi afleverer projektet, så står du med komplet badeværelse eller bryggers – lige klar til brug. Det mener vi er mest optimalt for vores tilfredse kunder.