Her kan du tegne dit nye badeværelse

KnapUanset om du drømmer om guld og luksustoilet med indbygget ducsh – eller om du ønsker noget mere minimalistisk, så kan  du med vores tegneprogram lege med dine egne idéer. Og vi er altid lige ved hånden, hvis du ønsker hjælp. Ring blot 72 54 48 48

Tegneprogrammet giver dig mulighed for at indrette med møbler, sanitet, fliser, farver og meget mere

Når dine ideer om et nyt badeværelse er klar, kan du frit og uforpligtende sende din tegning til os. Så vil du blive kontaktet.

Du kan tegne via en PC eller Mac computer Du kan begynde at tegne med tegneprogrammet det samme. Du vælger selv, i hvilken rækkefølge, du ønsker at visualisere dit nye bad. Når du synes, det begynder at ligne noget, kan du sende tegningen til os. Vi er klar med råd og vejledning ud fra dine egne ideer på tegningen. På alle stadier kan du vælge at se dit badeværelse ved at klikke på "3D oversigt".

Du kan også vælge at gemme din tegning undervejs, så du kan gå til og fra. Dette gør du under knappen "Fil", hvor du kan oprettet dig som bruger og dermed til hver tid logge ind og tegne videre.

I tegneprogrammet er der rigtig mange af muligheder for interiør, rumopbygning og farver. Men det er stadig kun et lille udpluk af, hvad vi har af muligheder. Har du andre ønsker end det, som du kan vælge her, så skriv det blot i kommentarfeltet til os. Så tager vi højde for det.

- Rigtig god fornøjelse.