Badeværelse

– Gør din idé om et drømmebadeværelse til virkelighed

Der er ligeså mange ideer om, hvad det perfekte badeværelse er, som der findes mennesker. Et badeværelse skal afspejle individualitet, og det er kun dig der ved, hvordan dit badeværelse skal se ud. Hos Bedre Bad Haderslev hjælper vi dig med at gøre din badeværelsesdrøm til virkelighed. Og hvis drømmen er at det skal være et funktionelt og praktisk badeværelse, så er vi med dig hele vejen og kan gøre din badeværelsesdrøm til virkelighed. Tag fat i Bedre bad - Bedre Energi Haderslev og få et uforpligtende tilbud. Vi kommer gerne ud og ser på dit nuværende badeværelse for at lave det vi kalder et gratis badtjek. Her gennemgår vi alle installationer og konstaterer hvis der er udfordringer forbundet med renoveringen. Det kan være rør der skal graves op eller flyttes på anden vis. En sådan opgave er både dyr og tidskrævende, men hellere få det konstateret fra start og have det med i overvejelserne og budgettet. End at måtte konstatere det undervejs og skal poste yderligere penge i renoveringen.

Den del klarer Bedre Bad Haderslev til perfektion. Vi kommer ud og laver et badtjek som er gratis og fortæller dig om mulighederne ved dit nye badeværelse. Hertil vil vi også nævne at ved os er det løsninger vi sælger og ikke produkter eller ydelser. ALt er med i den pris du modtager fra os og det er vi stolte af at kunne levere så komplet et produkt som overhovedet muligt. INGEN skjulte omkostninger eller udgifter - kun god service, høj kvalitet og en løsning hvor vi står for alt.

Vi er med hele vejen

Hvad enten du drømmer om at renovere dit badeværelse eller få lavet et helt nyt, så er vi med fra idé til færdigt resultat og endda også bagefter. Vi klæder dig på til at træffe de rigtige valg, både når det drejer sig om materialer og design. Vi koordinerer og styrer hele processen i byggeprojektet.

Fra de første indretningsforslag over udførsel af de forskellige håndværksopgaver til kvalitetskontrol. Vi sætter en ære i at gøre dit nye badeværelse til en investering der holder, og til glæde og gavn for dig i mange år fremover. Alt sammen uden at gå på kompromis med dine ønsker og det gode håndværk.

Brug for inspiration?

Har du lyst til at se hvordan et drømmebadeværelse kan se ud, så klik her og lad dig inspirere af nogle af de mange løsninger vi har været med til at lave Her

Du kan også bestille vores inspirationskatalog her.

Har du spørgsmål, eller skal vi give dig et uforpligtende tilbud på en rennovation af dit gamle badeværelse eller måske et helt nyt, så ring på 74 52 48 48 eller skriv en mail på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.