Ventilation

– Det betaler sig med et godt indeklima

Der er mange fordele både for boligejere og virksomheder ved at have et velfungerende veltilationsanlæg.

Nye energirigtige boliger er tætte og velisolerede. Det gør det vigtigt at tilføre frisk og iltholdig luft. Løsningen er at installere et ventilationsanlæg, som tilfører den friske luft, så du får det bedste indeklima. Det gælder om at tilføre boligen frisk luft og borttransportere den ”brugte” og ofte vandholdige luft.

Det er godt for huset – du undgår fugtskader, svamp og råd, og det er sundt og behageligt for hele familien. Der er også en økonomisk vinkel, da brugt og vandholdig luft kræver ekstra energi for at blive varmet op. Der er penge i et sikkert og behageligt indeklima – og penge at spare ved at installere ventilation i boligen.

I virksomheden sørger  en velfungerende ventilationsanlæg for, at luften bliver skiftet ud. Det handler om arbejdsmiljø og sikkerhed, men også om velvære, komfort og arbejdsglæde. En velventileret arbejdsplads er lig med tilfredse og glade medarbejdere, og en øget produktivitet. Med et ventilationsanlæg undgår du problemer med træk, for høje rumtemperaturer eller for høj eller for lav luftfugtighed. 

Klimaanlæg

– Et klimaanlæg sørger for mere end bare en behagelig temperatur.

Et klimaanlæg lader dig styre rumtemperaturen efter konkrete behov. Men det er ikke kun her at anlægget kan bidrage til et sundere indeklima. Klimaanlægget renser også luften for pollen, støv og røg. Kombinerer du anlægget med et ventilationsanlæg, så sørger du for at tilføre frisk luft til dit indeklima. Tilsammen skaber det et sundt indeklima, der giver trivsel hos dine medarbejdere og øger produktiviteten.

Hos Slagtergades installationsforetning Bedre Bad Haderslev har vi stor erfaring med ventilations- og klimaanlæg til virksomheder. Vi skræddersyr hver enkelt løsning efter virksomhedens behov så vi sikrer, at vi altid levere den bedste løsning i forhold til drift og ressourceforbrug.

Sørg for at du får det optimale ud af dit klima- og ventilationsanlæg.

Regelmæssig og korrekt VVS-service af udsugningsanlæg, ventilationsanlæg og klimaanlæg er essentielt for at bibeholde optimal drift og minimalt ressourceforbrug.

Vi har gennem årene specialiseret os i at drifts- og økonomioptimere industrielle VVS-installationer med stor økonomisk gevinst for mange virksomheder

Ring og hør om dine muligheder. Sammen finder vi den løsning der er mest optimal for dig og din virksomhed. Vi løser opgaver for både private og offentlige virksomheder samt institutioner og landbrug over hele Syd- og Sønderjylland.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 74 52 48 48
mail@siaps.dk

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

    Navn

    Email

    Telefon