Her kan du Designe dit nye badeværelse

KnapUanset om du drømmer om guld og luksustoilet med indbygget ducsh – eller om du ønsker noget mere minimalistisk, så kan du med vores gratis tegneprogram lege med dine egne idéer. Du kan slippe din indre designer løs og tegne badeværelset præcis som det passer dig. Husk at vi altid er lige ved hånden, hvis du har spørgsmål eller brug for anden hjælp. Ring blot på tlf. 74 52 48 48.

Tegneprogrammet hvor du kan indrette med møbler, sanitet, fliser, farver m.m.

Når dine ideer om et nyt badeværelse er klar, kan du frit og uforpligtende sende din tegning til os. Så vil du blive kontaktet snarest muligt.

Du kan tegne både med PC og Mac computer. Du kan begynde at tegne dit bad med tegneprogrammet med det samme. Du vælger selv, i hvilken rækkefølge, du ønsker at visualisere dit nye bad. Når du har designet dit eget badeværelse og synes det begynder at ligne noget, kan du sende tegningen til os. Vi er klar med råd og vejledning ud fra dine egne ideer på tegningen. På alle stadier kan du vælge at se dit badeværelse ved at klikke på “3D oversigt”.

Du kan også vælge at gemme din tegning undervejs, så du kan gå til og fra. Dette gør du under knappen “Fil”, hvor du kan oprettet dig som bruger og dermed til hver tid logge ind og tegne videre.

I tegneprogrammet er der rigtig mange af muligheder for interiør, rumopbygning og farver. Men det er stadig kun et lille udpluk af, hvad vi har af muligheder. Har du andre ønsker end det som du kan vælge i bad tegneprogrammet, så skriv det blot i kommentarfeltet til os. Så tager vi højde for det.

Design dit eget badeværelse her, med vores bad tegneprogram.

– Rigtig god fornøjelse.

Fra tegnebræt til færdigbygget badeværelse

Når du er kommet i mål med dine tegninger, og mener at du har designet dit drømmebadeværelse – så står vi klar til at hjælpe dig videre. Vi gennemgår dine tegninger i fællesskab med dig, og kommer med vores råd og vejledninger. Når du er tilfreds, og kan se dit nye drømmebadeværelse for dig, så kan vi starte processen. Vi kommer med et uforpligtende tilbud, som inkluderer alt det dine tegninger indeholder. Acceptere du vores tilbud, så kan du lige så stille begynde at glæde dig til at opleve dit drømmebadeværelse blive til virkelig – vi glæder os til at hjælpe dig.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 74 52 48 48
mail@siaps.dk

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

    Navn

    Email

    Telefon