Godkendelser - autorisationer

Her på siden har du mulighed for at danne dig et overblik over godkendelser og autorisationer, som vi er i besiddelse af. Der er din garanti for, at vi har den nødvendige viden og erfaring til løsning af en bred vifte af opgaver i ekstrem høj kvalitet. Vi er en moderne og dynamisk virksomhed. Ingen opgave er for stor eller for kompleks for os, og uanset typen af opgave, går vi til den med det samme høje engagement. 

Du kan derfor trygt bestille os til din næste opgave, hvor du vil opleve stort engagement blandt vores kompetente og erfarne medarbejdere. Vi sikrer høj effektivitet uden at gå på kompromis med kvaliteten. Samtidig kan du forvente stort fokus på kundens behov. Det sker gennem kyndig ekspert rådgivning gennem hele projektforløbet fra start til slut.

Vi ser frem til at høre fra dig, og er klar til besvarelse af dine spørgsmål. Du finder vores kontaktinformationer her. Vi står klar til at løse din næste opgave, og kan herunder dokumentere for de korrekte autorisationer og godkendelser.

 

Herunder finder du samtlige af vores godkendelser og autorisationer. Du kan trykke på samtlige af billederne for, at få det op i en større udgave.

Serviceattest fra Erhvervs- og Selskabsstyrelsen

serviceattest

Godkendelse af sikkerhedskvalitets-styringssystem

sks godkendelse 0003

 

Godkendelse af sikkerhedskvalitets-styringssystem

sks godkendelse 0004