Husk håndværkerfradraget

Når du samarbejder med Slagtergades Installationsforretning, Bedre Bad Haderslev kan du få håndværkerfradrag som en af vores ydelser. 

Husk at du kan trække op til 25.000 kroner pr. person i husstanden fra i skat, når vi udfører El- og VVS-arbejde, der energioptimerer din helårs- eller fritidsbolig via håndværkerfradraget – også kaldet Boligjobordningen.

Du skal dog være opmærksom på, at du kun kan få fradrag for arbejdsløn, og at arbejdet skal stå på listen over godkendte ydelser.

Her er nogle af de ydelser, som du vil kunne få fradrag for hos Bedre Bad Haderslev:

Nemt og bekvemt

Du opnår dit fradrag i Boligjobordningen ved at hver voksen i hustanden registrerer deres egen andel af det betalte beløb for det arbejde, som I har fået udført. Vær opmærksom på, at beløbet ikke automatisk overføres mellem ægtefæller.

Husk at regningen skal være betalt elektronisk til håndværkeren. Beløbet deles ud og skrives på selvangivelsen for hver voksen i hustanden sammen med nogle få oplysninger. Husk at du skal have en faktura for det arbejde, der er udført.

Skulle du have brug for hjælp eller har du spørgsmål til Boligjobordningen, så er du altid mere end velkommen til at ringe til os på 72 54 48 48 eller sende en mail på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..