Slagtegadens Installationsforretning

Vi er din lokale Bedre Bad – Bedre Energi ekspert

Slagtergades Installationsforretning, Bedre Bad Haderslev, er en moderne virksomhed der beskæftiger sig med alt inden for VVS- og EL-løsninger samt etablering og servicering af netværksinstallationer. Vi har gennem vores 60 år i branchen opbygget en stor erfaring og ekspertise, som vi hver dag bruger, når vi løser opgaver for vores kunder i hele Syd- og Sønderjylland.

Vi udfører arbejde for både:

  • Erhvervsvirksomheder
  • Offentlige virksomheder
  • Landbrug
  • Private

Det er hårdt arbejde at levere et topresultat hver gang, men hos Bedre Bad – Bedre Energi Haderslev går vi op i godt håndværk, kvalitet og tilfredshed. Derfor sætter vi den faglige barre højt, når det kommer til håndværk, faglig sparring og service. Uanset hvilken opgave vi skal løse for dig, så kan du altid være sikker på, at den bliver løst topprofessionelt og i tæt dialog med dig. Sammen skaber vi et resultat, som kan være til glæde og gavn for dig i mange år fremover.

Vi leverer blandt andet løsninger indenfor:

Knowhow og innovation

Vi stræber altid efter at kunne tilbyde det nyeste inden for VVS- og El-løsninger. Derfor følger vi også konstant med i udviklingen i branchen, så vi altid kan levere de bedste løsninger tilgængeligt.

Vi er medlem af den landsdækkende VVS-kæde Bedre Bad – Bedre Energi, der er Danmarks største inden for VVS- og badløsninger samt energioptimering. Dette giver os et helt unik fagligt netværk med mulighed for sparring og vidensdeling med nogle af Danmarks absolut stærkeste fagfolk.