El-renoveringer og nyt el til huse, kontorer og lejligheder

Er du i gang med den helt store renovering eller har du et nyt hus i tankerne? Lad Bedre Bad - Bedre Energi Haderslev stå for el-renovering eller etablering af nye el-installationer til projektet. Vi sikrer løsningen der holder i længden.

Vi har leveret el-installationer i forbindelse med adskillige renoveringer og nybyg projekter, så vi er helt sikre på, at vi også kan levere en perfekt el-løsning til dig og dit næste projekt.

El til nybyggeri

Når du bygger nyt, så er det en god mulighed for at få en el-løsning, der gør din bygning funktionel, energieffektiv og moderne.

Der er en lang række valg, der skal træffes inden din nye bygning står færdig. Med os som samarbejdspartner er du altid sikker på at nå hele vejen rundt, så du ender med den mest optimale el-løsning for dig. Vi har i mere end 60 år rådgivet og udført installationer for boligejere, private virksomheder og offentlige virksomheder samt landbrug over hele Syd og Sønderjylland. Ingen opgaver er for små eller for store for os.

El-renovering og udskiftning af gammel el

Skal du bygge om, bygge til eller renovere din bolig eller virksomhed, så kan det være en god idé også at tage et kig på dine el-installationer. Der kan nemlig være gode besparelser i at el-renovere ejendommen.

Det handler om økonomi, bedre strømforbrug og ikke mindst større sikkerhed. For selvom el-installationerne umiddelbart ser pæne og ordenlige ud udefra, så kan vægge og lofter ofte gemme på et virvar af ledninger, og i den forbindelse kan der også dukke utidssvarende og ulovlige installationer op. Her er det vigtigt at få en autoriseret el-installatør til at tage hånd om problemerne.

Du har måske også hørt om brugen af stofledninger i gamle huse. For typisk er det sådan, at bygninger der er mere end 60 år gamle har disse stofledninger, som er en af de hyppigste årsager til brande startet af elektriske installationer. Sidst men ikke mindst er ældre el-installationer ofte ikke gearet til det strømforbrug, som vi har i dag. Det kan være en god idé af få skiftet el-tavlen, så man får opdateret sikkerheden i installationen (jordforbindelse / HPFI-relæ / sikringer) samtidig med, at man også får en større kapacitet.

Vi tilbyder alt inden for el-løsninger lige fra udskiftning af stikkontakter over el-renovation af ledningsnettet, til en udskiftning af dine el-tavler.

Du er altid velkommen til at henvende dig på tlf. 74 52 48 48 eller skrive til os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. for at høre mere om el-renovering.

Vi klarer enhver opgave inden for el-renovering og etablering af el-installationer.

Hos Slagtergades Installationsforretning udfører vi også opgaver inden for: