ICH-System – Intelligent House Control

Spar penge og energi med et IHC-system

Sluk for tv’et og lyset når de andre har glemt det. Skru op for varmen når du er på vej hjem, eller tjek om børnene har husket at slå tyverialarmen til. Med et IHC system har du muligheden for at styre din bolig uanset, hvor du er.

Udover muligheden for selv at styre din bolig fra din mobiltelefon, tablet eller computer, så kan du også indstille IHC-anlægget til automatisk at styre blandt andet varme, el, belysning og ventilation. Via censorer tilpasser IHC-anlægget selv boligen, så driften altid er mest optimal.

Sidst men ikke mindst overvåger IHC-anlægget om der skulle være problemer ift. driften af dit hus, og gør dig opmærksom på, hvis der eks. skulle være utætte rør og lignende.

Et IHC-anlæg giver dig mange fordele:

  • Besparelser på udgifterne til varme og el, fordi du bedre kan tilpasse forbruget efter det faktiske behov.
  • Mulighed for at tilpasse lys og varme, så du kan få et bedre indeklima.
  • Mulighed for at programmere belysningen og andre installationer efter dine egne ønsker.
  • Større sikkerhed mod indbrud, brand, gasudslip og vandspild fra utætte rør.

De fleste boliger der bliver bygget i dag, har alle et IHC-anlæg. Boliger af ældre dato kan også sagtens få systemet installeret. Ofte sker dette dog i forbindelse med en renovering.

Kontakt os og hør mere om dine muligheder for at få et IHC-anlæg samt, hvilke fordele du kan få med et IHC-anlæg. Ring på tlf. 74 52 48 48 eller skriv til os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Vi klarer enhver opgave inden for el-service

Hos Slagtergades Installationsforretning udfører vi også opgaver inden for: