Rådgivning

– Energioptimer og spar penge på el-regningen

En gammel el-installation kan sætte din bolig eller din virksomheds elmåler på unødigt overarbejde. Det samme kan et forkert indstillet ventilations- udsugningsanlæg.

Selvom du måske allerede har fokus på at spare på energiforbruget, så kan der være store besparelser at hente. Vores erfaring og viden gør, at vi kan hjælpe dig med at optimere dit energiforbrug yderligere og dermed skabe en endnu større besparelse på el-regningen.

Vi udfører både energioptimering for boligejere, private virksomheder, offentlige virksomheder samt landbrug. Fælles for dem alle er, at vi hver gang tager hensyn til den enkelte kunde. Dermed får du altid en løsning, der er tilpasset dig.

Vi er med hele vejen fra rådgivning over planlægning til udførsel af energioptimeringen og til eventuel efterfølgende service. Det er vi fordi, at vi vil give dig den mest holdbare, økonomiske og energirigtige løsning.

Her er nogle af de steder, hvor du kan spare penge ved at optimere installationerne eller udskifte dem til nye:

  • Led belysning.
  • Installation af slut-alt-funktion.
  • Installation af spændningsregulering.
  • Installation af softstartere og frekvensomformere.
  • Installation af bevægelsesmeldere.

Dette er bare nogle af de mange steder, hvor du med hjælp fra os kan energioptimere din bolig eller virksomhed og dermed opnå besparelser på energiforbruget.

Ring til os og hør mere om, hvordan du kan energioptimere din bolig eller din virksomhed på telefon 74524848 eller skriv en mail til os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.  ,så finder vi sammen en løsning, der passer til dine behov.

Dimensionering

Vi har mange års erfaring med dimensionering af installationer til industrien. Vi sørger for projektering, planlægning, installation og efterfølgende service. Vi udfører alt inden for dimensionering.

Blandt meget andet:

  • Dimensionering af stikledning efter IEC-regler og DK-regler.
  • Dimensionering af relevante hovedledninger.
  • Dimensionering af relevante gruppeledninger.
  • Dimensionering af stik-, hoved- og gruppeledning

Vi løser alle typer og størrelser af opgaver for både private virksomheder, offentlige virksomheder og landbrug.