EnergiRådgivning

Energioptimering af el

En gammel el-installation kan sætte din bolig eller din virksomheds elmåler på unødigt overarbejde. Det samme kan et forkert indstillet ventilations- udsugningsanlæg. Søg derfor rådgivning ved Slagtergades Installationsforretning i Haderslev - også kendt som Bedre Bad - Bedre Energi Haderslev, så du kan få energioptimeret dine el-installationer og potientielt spare en masse penge på dine installationer årligt.

Selvom du måske allerede har fokus på at spare på energiforbruget, så kan der være store besparelser at hente ved energioptimering af el. Vores erfaring og viden gør, at vi kan hjælpe dig med at optimere dit energiforbrug yderligere og dermed skabe en endnu større besparelse på el-regningen.

Vi energioptimerer både erhverv og private boliger

Vi udfører både energioptimering for boligejere, private virksomheder, offentlige virksomheder samt landbrug. Fælles for dem alle er, at vi hver gang tager hensyn til den enkelte kunde. Dermed får du altid en løsning, der er tilpasset dig. Vores rådgivning omkring energi er gratis og kommer med oveni hatten.

Vi er med hele vejen fra rådgivning over planlægning til udførsel af energioptimeringen og til eventuel efterfølgende service. Det er vi fordi, at vi vil give dig den mest holdbare, økonomiske og energirigtige løsning. Energirådgivning er ikke raktevidenskab, men man skal vide hvad man kigger efter, og det ved vi.

Her er nogle af de steder, hvor du kan spare penge ved at optimere installationerne eller udskifte dem til nye:

  • LED-belysning.
  • Installation af slut-alt-funktion.
  • Installation af spændningsregulering.
  • Installation af softstartere og frekvensomformere.
  • Installation af bevægelsesmeldere.

Dette er bare nogle af de mange steder, hvor du med hjælp fra os kan energioptimere din bolig eller virksomhed og dermed opnå besparelser på energiforbruget.

Ring til os og hør mere om, hvordan du kan energioptimere din bolig eller din virksomhed på telefon 74524848 eller skriv en mail til os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.  ,så finder vi sammen en løsning, der passer til dine behov.

Dimensionering

Vi har mange års erfaring med dimensionering af installationer til industrien. Vi sørger for projektering, planlægning, installation og efterfølgende service. Vi udfører alt inden for dimensionering.

Blandt meget andet:

  • Dimensionering af stikledning efter IEC-regler og DK-regler.
  • Dimensionering af relevante hovedledninger.
  • Dimensionering af relevante gruppeledninger.
  • Dimensionering af stik-, hoved- og gruppeledning

Vi løser alle typer og størrelser af opgaver for både private virksomheder, offentlige virksomheder og landbrug.

Vi gør det overskueligt 

Det kan for de fleste være uoverskueligt, at danne sig det fulde overblik over samtlige muligheder, lovgivning, produkter og materialer, som findes på markedet i dag. Vi hjælper med at skabe overblikket gennem energirådgivning. Med vores mange års erfaring i ryggen og kompetente medarbejdere er du garanteret en lokal energiekspert, som ved hvad han taler om. Hos Slagtergades Installationsforretning i Haderslev ser vi muligheder fremfor begrænsninger. Vi går langt for vores kunder, ellers er vi ikke tilfredse med os selv. 

Kontakt os allerede i dag, og få del af de mange fordele ved energioptimering gennem kyndig energirådgivning. Vi står klar til besvarelse af dine eventuelle spørgsmål. Du finder vores kontaktinformationer her