El-tavler

Vi er leveringsdygtige i alle former for el-tavler. Vi leverer, installerer og servicerer både boligejere, private virksomheder, offentlige institutioner samt landbrug. Så står du eller din bygherre med et akut problem i forhold til problemer med el-tavlen, eller skal have opsat en ny el-tavle, så tager du bare kontakt til din lokale Bedre Bad - Bedre Energi i Haderslev. Vi er leveringsdygtige og kommer gerne ud for at hjælpe vores kunder så de kan komme hurtigt videre med deres vigtige arbejde. 

En el-tavle gør det nemt og overskueligt at styre strømmen og elektriciteten på en byggeplads, og der er derved let adgang til installationerne. Derfor er det også vigtigt, at den fungerer så det ikke er el-tavlen I skal vente på, når et større projekt skal til og gå i gang. Slagtergades Installationsforretning i Haderslev leverer og servicerer, så kontakt os gerne for service eller korrekt opsætning af el-tavler.

Vi leverer blandt andet:

  • Gruppetavler.
  • Modulbyggede effekttavler.
  • Styretavler til industrien.
  • Bypass tavler.

Vi leverer både standardtavler og specialfremstillet tavler. Uanset hvad du har brug for, så kan vi hjælpe. Ingen opgave er for lille eller for stor for os. Vi bruger vores erfaring og viden på området til at sikre dig, at du får den løsning, som du har brug for.

Har du brug for hjælp, eller har du spørgsmål, så ring til os på 74 52 48 48 eller skriv en mail på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Vi dækker hele Syd- og Sønderjylland.