Belysning

– Et godt lys skaber gode rammer

Belysning er ofte en overset del af indretningen. Noget der bliver gemt til sidst, når alt andet er på plads. Det bliver reduceret til et spørgsmål om, hvilket design lampen skal have i stedet for at se på, hvilke behov der er for lyskilder.

Men lyset bør tænkes med fra starten, når indretningen planlægges. Lys er med til at skabe rummet. Et behageligt lys skaber velvære og er med til at få rummet til at virke trygt og rart. I hjemmet skaber det en god og afslappet atmosfære, og på arbejdspladsen skaber det et bedre arbejdsmiljø og dermed en øget arbejdsglæde hos medarbejderne.

Ved at sætte fokus på lys, intelligente installationer og på udnyttelsen af den nyeste teknologi inden for belysning, har man de bedste muligheder for at skabe det optimale lys både til arbejde og afslapning.

Hos Bedre Bad Haderslev er vi autoriserede forhandlere af Louis Poulsen produkter og tilbyder alle lamper fra deres katalog. Ring og hør mere om, hvad vi kan gøre for dig på 74524848 eller skriv en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.