Belysning

Et godt lys skaber gode rammer

Belysning er ofte en overset del af indretningen. Noget der bliver gemt til sidst, når alt andet er på plads. Det bliver reduceret til et spørgsmål om, hvilket design lampen skal have i stedet for at se på, hvilke behov der er for lyskilder.

Men lyset bør tænkes med fra starten, når indretningen planlægges. Lys er med til at skabe rummet. Et behageligt lys skaber velvære, og er med til at få rummet til at virke trygt og rart. I hjemmet skaber det en god og afslappet atmosfære, og på arbejdspladsen skaber det et bedre arbejdsmiljø og dermed en øget arbejdsglæde hos medarbejderne.

Ved at sætte fokus på lys, intelligente installationer og på udnyttelsen af den nyeste teknologi inden for belysning, har man de bedste muligheder for at skabe det optimale lys både til arbejde og afslapning.

Hos Bedre Bad Haderslev er vi autoriserede forhandlere af Louis Poulsen produkter, og tilbyder alle lamper fra deres katalog. Ring og hør mere om, hvad vi kan gøre for dig på tlf. 74 52 48 48 eller skriv en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Belysning til bad 

Badeværelset er et af de rum, hvor belysning virkelig tæller. Det er her, vi starter og slutter vores dag. Det rigtige lys kan gøre en verden til forskel for, hvordan vi føler os, når vi ser os selv i spejlet om morgenen.

Hvis man tager udgangspunkt i den øvrige del af huset, så opleves behovet for lys meget lidt i blandt andet sommermånederne. Altså næsten halvdelen af året tænker vi ikke så meget over belysning, da det i bund og grund ikke er en nødvendighed. I de mørke vinterperioder er situationen modsat. 

Overordnet set er det altså vigtigt, at man overvejer hvilke typer af lamper, og hvor de skal placeres. Det er lige så vigtigt på samme måde, som man overvejer valg af møbler, farver til væggene osv. 

Lamper til badeværelset 

Der er en række punkter, som er vigtige, at tage med i sine overvejelser, når man skal vælge badeværelseslamper. Du ved sikkert allerede, at vand og elektricitet kan være en farlig kombination. Derfor er det ekstremt vigtigt, at man tager højde for om lampen er godkendt til vådrum eller ej. Hvis ikke lampen er godkendt til vådrum, så kan det resultere i enten kort slutninger eller elektriske stød. Det er dog her vigtig at bemærke, at der er forskellige krav til placeringen af lampen afhængigt af, hvor i rummet lampen placeres. Altså, der er stor forskel på om lampen, skal placeres tæt ved brusekabinen eller spejlet. De forskellige krav skal vi selvfølgelig nok tage højde for. Vi står klar med gode råd og ekspert rådgivning, så du får størst tilfredshed med din lampe. 

Nedenfor har vi listet forskellige typer af lys, som har forskellige formål til badeværelset: 

  • Belysning af enkelte dele fx vask, brusekabine eller badekar 
  • Arbejdslys fx spejllys
  • Belysning af rummet som helhed 

De forskellige typer af lys med forskellige formål har selvfølgelig specifikke tilhørende lamper, som er bedre end andre. Der findes utallige forskellige løsninger på markedet, men lad os endelig tage udgangspunkt i dine krav og behov, og derfra kan vi rette vores løsninger efter dette. Du får det bedste resultat, når dine behov og krav er opnået. Alt dette skal vi nok sørge for, og hjælper dig hele vejen igennem. Vi ser frem til at høre fra dig.

Vi klarer enhver opgave inden for el-service

Hos Slagtergades Installationsforretning udfører vi også opgaver inden for: