Automation

– Skab øget effektivitet i din virksomhed

Automation og automatisk styring er altafgørende, hvis du vil have det maksimale udbytte ud af din produktion. Automation og intelligent styring reducerer dine omkostninger, og skaber en mere ensartet kvalitet i produktionen.

Hos Slagtergades installationsforretning Bedre Bad Haderslev leverer vi alt fra projektering af anlæg og tavlebygning over automatisering af industrielle maskiner, fødevareanlæg og procesanlæg til optimering af produktionsprocesser og automation af arbejdsrutiner og tungt manuelt arbejde.

Hos os kan du få en totalløsning, hvor vi både tager os af styringssiden og brugerfladen. Både med eller uden styringer og el-montage på anlægget.


Vi har en årelang erfaring i automation, og det betyder at vores medarbejdere har et indgående kendskab til de forskellige systemer, der findes på markedet.

Ring og hør mere om, hvad vi kan tilbyde af løsninger på telefon 74 52 48 48 eller skriv en mail til os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..