Automation

Skab øget effektivitet i din virksomhed

Automation og automatisk styring er altafgørende, hvis du vil have det maksimale udbytte ud af din produktion. Vi har mange års erfaring med at sikre optimale automatiseringsløsninger til erhvervslivet. Vores primære forretningsområde er henvendt til produktionsvirksomheder af flere forskellige typer. Sammen med kunden skaber vi en dialog, som skal sikre, at løsningen stemmer overens med de givne krav og forventninger. Derved er kunden en del af processen allerede fra start af. Med kundens behov og præferencer i fokus behøver vi langt færre justeringer og tilpasninger, hvilket øger effektiviteten i sidste ende.

Vi er samtidig bevidste med, at der sjældent er én automation eller automatisk styring, som passer til flere forskellige typer af vores erhvervskunder. Derfor er hver enkel løsning unik, og er netop skræddersyet til hver enkel kunde. 

Hvad kan du forvente af os? 

Automation og intelligent styring reducerer dine omkostninger, og skaber en mere ensartet kvalitet i produktionen.

Hos Slagtergades Installationsforretning Bedre Bad - Bedre Energi i Haderslev leverer vi alt fra projektering af anlæg og tavlebygning over automatisering af industrielle maskiner, fødevareanlæg og procesanlæg til optimering af produktionsprocesser og automation af arbejdsrutiner og tungt manuelt arbejde.

Hos os kan du få en totalløsning, hvor vi både tager os af styringssiden og brugerfladen. Både med eller uden styringer og el-montage på anlægget.

Vi har en årelang erfaring i automation, og det betyder at vores medarbejdere har et indgående kendskab til de forskellige systemer, der findes på markedet.

Hvilke fordele tilfører vi erhvervslivet? 

Nedenfor har vi liste en række af de fordele, som vi har tilført erhvervslivet gennem vores automation:

  • Ensartet kvalitet/produkter
  • Reducering af omkostninger
  • Større effektivitet og efficiens
  • Forbedret overblik
  • Spot fejl hurtigere

Lyder dette noget for dig og din virksomhed, så fortvivl ikke med at kontakte os. Slagtergades Installationsforretning i Haderslev håber, at vi har fanget din interesse, og det vil glæde os, at være din professionelle samarbejdspartner i fremtiden til løsning af dit næste projekt. 

Det tilbyder vi også 

Automation og automatisering er et vidt begreb, som omfatter mange forskellige typer af opgaver og projekter. Vi vil dog blot nævne, at vi også har mange års erfaring og en stor viden omkring smarte ventilations- og indeklimaløsninger. Vi kan levere ventilationsanlæg som er fuld-automatiske eller delvist automatiske. Vores pointe er blot, at automation hurtigt kan virke meget kringlet og komplekst, men det behøver det på ingen måde at være.

Kontakt os allerede i dag 

Hvis du måtte have eventuelle spørgsmål angående automation, så skal du være mere end velkommen til at kontakte os. Vi står altid klar til besvarelse af vores kunders henvendelser. Vi ser frem til at høre fra dig, og du finder vores kontaktinformationer nedenunder. 

Ring og hør mere om, hvad vi kan tilbyde af løsninger på tlf. 74 52 48 48 eller skriv en mail til os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Vi klarer enhver opgave inden for el-service

Hos Slagtergades Installationsforretning udfører vi også opgaver inden for: