Alt inden for el-installationer

Få kvalitet, tilfredshed og holdbare løsninger med os

Med os som din samarbejdspartner får du en professionel el-løsning der holder i længden. Vi sætter den faglige barre højt, og vores elektrikere står klar til at give dig den mest holdbare løsning, uanset om det er en enkelt stikkontakt eller en industriinstallation, som det drejer sig om.

Vi følger nøje med i udviklingen på el-området, og det betyder, at vi altid er leveringsdygtige i den nyeste og bedste teknologi på området.

Vi udfører alle former for arbejde inden for el-området. Vores kundekreds omfatter både private og offentlige virksomheder, landbrug og almindelige boliger. Samtidig har vi hos Slagtergades Installationsforretning også fokus på, at vores løsninger så vidt som muligt skal være energirigtige til glæde for vores kunder.

Har du en stikkontakt som driller eller har du knas med el-systemet i din bolig. Uanset hvilken service du har brug for inden for el-området, så kan vi hjælpe dig. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvisdu har spørgsmål, eller hvis du vil have et uforpligtende tilbud.

Her er nogle af de områder, hvor vi leverer løsninger:

Har du brug for vores hjælp, eller har du spørgsmål, så er du altid velkommen til at kontakte os på tlf 74 52 48 48 eller skrive til os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.