El-service Haderslev

Vores elektrikere løser enhver opgave inden for el-service omend det gælder installation, projektering eller rådgivning.

Det vigtigste for os er, at dine elinstallationer er udført korrekt, holder i længden og er up-to-date med alle sikkerhedsmæssige krav og normer.

Vi udfører el-service for både private husstande, erhvervslokaler, landbrug, offentlige bygninger og institutioner.

Vi skaber el-løsninger der holder i længden

Med os som din samarbejdspartner til el-service får du en professionel el-løsning der holder i længden. Vi sætter den faglige barre højt, og vores elektrikere står klar til at give dig den mest holdbare løsning, uanset om det er en enkelt stikkontakt eller en industriinstallation, som det drejer sig om.

Vi følger nøje med i udviklingen på el-området, og det betyder, at vi altid er leveringsdygtige i el-service med de nyeste og bedste teknologier på området.

Vi løser både små og store el tekniske opgaver. Vi agerer både huselektriker for en lang række kunder, men vi er samtidigt parate til at udfører større projekter. Har du en hasteopgave eller er der tale om nye elinstallationer ved nybyggeri, ombygning, tilbygning og renovering? Vi står klar til at hjælpe uanset opgavens omfang. Vores kundekreds omfatter både private og offentlige virksomheder, landbrug og almindelige boliger. Samtidig har vi hos Slagtergades Installationsforretning også fokus på, at vores løsninger så vidt som muligt skal være energirigtige til glæde for vores kunder.

Uanset hvilken service du har brug for inden for el-området, så kan vi hjælpe dig. Uanset om en stikkontakt driller eller du har knas med el-systemet, så er du velkommen til at kontakte os på tlf. 74 52 48 48 eller skrive til os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Vi klarer enhver opgave inden for el-service

Hos Slagtergades Installationsforretning udfører vi også opgaver inden for: