Rådgivning

Hos Slagtergades Installationsforretning har vi gennem årene opbygget en stor erfaring og viden omkring netværksløsninger. Hvad enten du skal have moderniseret din virksomheds netværk, eller skal have etableret et helt nyt, så rådgiver vi gerne din virksomhed omkring de mange muligheder, der findes inden for netværksløsninger. Vi klæder dig på til at træffe de rigtige valg, så du får en løsning der passer til din virksomheds behov, og som holder mange år fremover.

Vi er med hele vejen fra planlægning over projektering til udførelse af installationerne til den efterfølgende service af.

Ved valg af Slagtergades Installationsforretning, så er det samtidig din adgang til en kompetent og erfaren samarbejdspartner med fokus på kundens individuelle behov. Hvis adgang til internet ligger uden for dit ekspertområde, så hjælper vi dig gerne sikkert og trygt i mål. Det er ekstremt vigtigt med hurtig og nem adgang til internettet. Først og fremmest er tid lig med penge, og hvis ikke netværket er optimal, så udnytter man ikke sin effektivitet på et tilstrækkeligt niveau. Det betyder en mindre udnyttelse af ressourcer, hvilket alt andet lige vil medføre større omkostninger. Dette er derfor en vigtig betragtning, at have med i sine overvejelser.

Kontakt os allerede i dag, og lad os hjælpe dig i mål til sikring af et driftssikkert og moderne løsning, så du altid er sikret hurtig og nem adgang til internettet.

Et uoverskueligt projekt bliver overskueligt

Vi ved om nogen, at det kan være uoverskueligt at danne sig det fulde overblik over samtlige netværksløsninger, som findes på markedet. Det kræver derfor en stærk samarbejdspartner med stor viden og erfaring indenfor dette område. Når du vælger Slagtergades Installationsforretning til løsning af dit projekt, så får du en kompetent og erfaren partner med stærk forståelse for netværksløsninger.

Du har mulighed for at finde mere information om vores netværksløsninger, som vi kan tilbyde dig.

Fokus på individuelle behov  

Et stærkt kommunikationsnet og netværk, som sikrer hurtig og nem adgang til internettet er ekstremt vigtigt for virksomhedens effektivitet. Ingen virksomheder i dag kan fungere uden internet. Det er derfor ekstremt vigtigt, at man investerer i en netværksløsning, som netop stemmer overens med virksomhedens individuelle behov. Hvis ikke dette er tilfældet, så udnytter virksomhedens ikke sin drift optimalt, hvilket kan mærkes på bundlinjen.

Vi har altid fokus på vores kunders individuelle behov. Årsagen hertil skal findes ved, at vi er bevidste omkring, at der sjældent er én løsning, som passer til flere forskellige typer af kunder. Det betyder, at vi i mange år har tilpasset vores løsninger efter vores kunders behov. For hver løsning har vi genereret ny viden og erfaring. Det betyder, at vi altid kan tilbyde de mest moderne og funktionelle løsninger, som findes på markedet i dag.

Hvis dette lyder noget for dig, så er du altid mere end velkommen til at kontakte os. Dette gælder både, hvis du måtte have eventuelle spørgsmål, eller blot ønsker et uforpligtende tilbud. Hos Slagtergades Installationsforretning er vi altid imødekommende - du finder vores kontaktinformationer her.